Για εμάς

Η Zante Power Electric είναι μια ηλεκτρολογική εταιρεία με έδρα την Ζάκυνθο, η οποία παρέχει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.
Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές στο αντικείμενο της σύγχρονης τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων.
Μπορεί να εντοπίζει τις ανάγκες των πελατών της και να τις καλύπτει βάση των δυνατοτήτων που προσφέρει η νέα τεχνολογία.

Η Zante Power Electric ακολουθεί τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας με αποτέλεσμα την ΕΓΓΥΗΣΗ των υπηρεσιών που παρέχει. Απαρτίζεται από επιμέρους τμήματα τα οποία με τη σειρά τους στελεχώνονται από τους αντίστοιχους εξειδικευμένους μηχανικούς.

Η Zante Power Electric, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πισίνας, αναλαμβάνει τη συντήρηση πισίνων (έλεγχος, χημικά, επισκευές, ρυθμίσεις) σε τακτική βάση προσφέροντας την μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια.

Οι στόχοι μας

Εμείς, στην Zante Power Electric, επιδιώκουμε την δυναμική εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου μας σε όλην την Ζάκυνθο.

Στόχος μας είναι, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούμε, να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Εταιρεία, έχοντας μέχρι τώρα αναλάβει και ολοκληρώσει πολλά και μεγάλα έργα, στοχεύει στη μακροχρόνια και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο, πάντα με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Γιατί επιλέγω την
Zante Power Electric

Back to Top
Product has been added to your cart